Oferim servicii de transport nisip, balast, pamant, moloz, etc cu autobasculanta 3.5 tone la preturi accesibile.
​​Oferim servicii de tractari auto 24/7, transport auto arad ieftin, transport autoturisme cu trailer Arad, transport masini avariate cu trailer Arad, atat pe raza judetului Arad, in tara sau in afara tarii, 24 din 24 de ore, la preturi avantajoase garantat.

​ Tractari auto 24/7, transport auto arad ieftin, trailer Arad, remorcare auto.Firma noastra va sta la dispozitie cu servicii de tractari auto Arad, ​ tractari auto 24/7 , transport auto arad ieftin, remorcare Arad, trailer Arad. Va garantam seriozitate si preturi rezonabile. 

Oferim servicii de transport marfa, mutari mobila, etc.
google41c8a38831892305.html

Transport marfa

Telefon transport auto arad ieftin:

0755 538 972​​


TRANSPORT NISIP, BALAST

​​Tractari auto Arad Romania, transport marfa Arad 


Tractari auto Arad

Tractari Auto Arad Dani va ofera CATEVA SFATURI SI OBLIGATII IN CAZ DE ACCIDENT

​​​​​​​​​TRACTARI AUTO ARAD NON STOP, transport auto arad ieftin, platforma auto, transport cu trailer auto,tractari auto 24/7

​"Realizam servicii de tractari auto in Arad si imprejurimi. Ne ghidam dupa principii de calitate, promptitudine si suntem o echipa de profesionisti in tractari auto la standarde inalte". Iti venim in ajutor cu: tractari auto 24/7 transport auto arad ieftin, remorcare auto, platforma autoturisme, auto tractari cu trailer in Arad si in imprejurimi.

Daca ai avut ghinionul sa fii implicat intr-un accident rutier, este important sa stii si sa iei in calcul urmatoarele situatii, inainte de a apela la serviciul de tractari auto 24/7 sau remorcare auto:


  • Atunci cand in urma accidentului au rezultat victime umane, conducatorul unui vehicul implicat intr-un accident de circulatie, in urma caruia au rezultat moartea sau vatamarea corporala a unei persoane, este obligat sa anunte imediat politia la numarul de telefon 112.
  • Sa nu modifice sau sa stearga urmele accidentului si sa nu paraseasca locul faptei.
  • In lipsa unor mijloace de transport conducatorul auto poate sa transporte ranitii pana la cea mai apropiata unitate sanitara, dupa care sa revina imediat la locul accidentului. Conducatorul auto este obligat sa se legitimeze si sa comunice unitatii sanitare numarul de inmatriculare al autoturismului folosit, astfel in acest caz parasirea locului accidentului nu constituie infractiune.
  • Este interzis oricarei persoane sa schimbe pozitia vehicolului implicat intr-un accident de circulatie in urma caruia a rezultat moartea sau vatamarea corporala a uneia sau mai multor persoane, sa modifice starea locului sau sa stearga urmele accidentului fara incuviintarea politiei care cerceteaza accidentul.
  • Cand in urma accidentului au rezultat numai avarii, conducatorul autovehicolului are obligatia sa scoata imediat vehicolele implicate in afara partii carosabile, ori daca starea vehicolului nu permite acest lucru, sa se deplaseze cat mai aproape de bordura sau acostament, sa semnalizeze cat mai vizibil prezenta acestuia prin folosirea celor doua triunghiuri reflectorizante, asezate in fata si in spate la o distanta de 30 m, iar in localitati sau pe drumuri unde traficul este aglomerat triunghiurile reflectorizante se pot aseza chiar pe autoturismul implicat in accident.
  • Sa se prezinte la unitatea de politie competenta pe raza careia s-a produs accidentul, in termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului.
  • Conducatorii vehicolelor implicate in accident pot deasemenea sa incheie o constatare amiabila, in urma careia se vor prezenta la sediul socetatii de asigurare pentru demararea procedurilor de reparatie.