​​​​Telefon transport auto Arad ieftin:

0755 538 972​​​​​​​

Tractari Auto Arad

tractari auto arad
tractari auto Arad

MISIUNEA NOASTRA

Asistenta rutiera

Tractari auto

Trailer auto

Platforma auto


Ai ramas in impas?

Noi te ajutam rapid cu o tractare, astfel incat sa ajungi pana la cel mai apropiat service auto, sau la oricare service auto preferat.​​

Suntem hotarati sa furnizam servicii excelente de tractari auto, astfel incat sa ne alegeti intotdeauna pentru nevoile dumneavoastra.Pentru majoritatea oamenilor, remorcarea auto nu este distractiva sau convenabila, dar, noi promitem sa facem procesul cat mai usor si mai placut cu putinta pentru dumneavoastra. Noua ne pasa cu adevarat de masina dumneavoastra, iar experienta arata aceasta.


Ne angajam sa va servim cu calitate si valoare.

Poate nu suntem rude , dar te vei simti cu noi ca intr-o familie!


Suntem o firma care are ca domeniu principal de activitate transportul auto, si transportul marfii. Serviciile oferite de noi sunt caracterizate prin devotament, profesionalism, si in special bunul simt atat de lipsit in zilele  noastre.

Firma nostra a cunoscut o crestere continua in ceea ce priveste dezvoltarea afacerii, astfel va oferim o gama diversificata de servicii de transport, cum ar fi:

- transport auto cu platforma; 

- transport nisip, balast, moloz etc cu atobasculanta 3.5t; 

- transport de diferite marfuri, obiecte de mobilier, mutari, etc. cu microbus 3.5t.

Suntem dedicati muncii pe care o prestam, cu personal calificat la care puteti apela cu incredere oricand, oferind servicii non stop la cele mai inalte standarde profesionale si la cele mai bune preturi pe care le puteti intalni in domeniul de transport auto.​​​​

​​